Căutare

miercuri, 8 mai 2013

































Natura

Îmi place foarte mult natura, îmi place mult sa fiu în sînul ei cît mai mult timp. Natura este cea care inspiră, cea care parcă te curăţă de amintiri şi gînduri negative, cea care îţi redă o dispoziţie bună, cea care îţi aduce pace şi linişte în suflet. Atunci cînd ai o problemă, ea parcă îţi limpezeşte mintea ca să poţi într-un final să găseşti o soluţie favorabilă.
Citisem undeva cîteva citate despre natură , dintre toate mi-au atras atenţia trei dintre ele:
-Turistul vine să-şi bucure ochii, gînditorul găseşte o carte imensă unde fiecare stîncă este o scrisoare, unde fiecare lac este o frază, unde fiecare sat este un accent şi de unde iese un fum de amintiri de mii de ani vechime ( Victor Hugo );
-Ca să descrii şi să iubeşti natura, trebuie tu insuţi să fii amantul ei ( Vasile Conta );
-Natura este singura carte în care fiecare filă păstrează cîte un adevăr (Johann Wolfgang von Goethe ).
Mai jos o să includ ceva video-uri legate de acest subiect
finutza mea frumoasa, o iubesk mult de tot!

eu cu iubirea mea









Doar noi deţinem controlul asupra imginilor care ne ocupă mintea ( Jeff Keller)
Ei pot deoarece cred că pot ( Virgiliu)
Hrăneşte-ţi mintea cu gînduri mari ! (Benjamin Disraeli)
O persoană fericită nu este aceea aflată într-o anumită situaţie, ci mai degrabă cea care are o anumită atitudine ( Hugh Downs)
Mai bine să te menţii curat şi strălucitor, tu eşti fereastra prin care trebuie să vezi lumea ( George Bernard Shaw)
Succesul este o stare mentală. Dacă îţi doreşti să ai succes, trebuie să începi să te gîndeşti la tine ca la o persoană de succes (Dr. Joyce B.)
Nimic nu îl poate opri pe omul cu o atitudine mental corectă să îşi îndeplinească scopul şi nimic din lumea asta nu îl poate ajuta pe omul care are o atitudine greşită (Thomas Jefferson)
Nu eşti ceea ce gîndeşti că eşti, dar eşti ceea ce gîndeşti ( Dr. Norman Vincent Peale)




Sportul

Mai jos o să postez ceva video-uri cu exerciţii sportive, le practic şi eu , să ştiţi că-s efective. Sportul este foarte important pentru sănătate şi pentru siluetă, aşă că cei ce doresc să fie mereu în formă le recomand să practice cu regularitate orice tip de sport, le va fi de mare folos: